Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Tjänster för Vårdval Vårdcentral

Tvingande tjänster

Sjunet

Journalsystem

KIV

eTjänstekort

SAMSA

1177 Vårdguidens eTjänster

Webbtidbok
I Krav- och kvalitetsboken finns angivet att Sjukvårdsrådgivningen ska ha tillgång till bokningsbara besökstider på jourmottagning och på vårdenheten. Tjänsten är förenad med en viss kostnad. Inga särskilda åtgärder behöver i nuläget vidtas av vårdenheten.

RGS-Webb
RGS-Webb är ett rådgivningssystem som levereras av Sjukvårdsrådgivningen. VGR har tecknat att avtal om tjänsten och ställer den kostnadsfritt till förfogande för alla vårdenheter i Vådval Vårdcentral. Vårdgivaren får åtkomst till tjänsten via en webbadress som meddelas i god tid inför start. Sjukvårdsrådgivningen står också för support av tjänsten.

Valfria tjänster

Länk till Munin

NPÖ

Befolkningsregister

CIMA-appen
Med CIMA-appen kan privata vårdgivare i primärvården enkelt fotografera patienters hudförändringar med mobiltelefon och digitalt överföra bilderna till VGR:s bilddatabas Picsara. 


Senast uppdaterad: 2023-02-17 14:35