Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Journalsystem för registrering av vaccinationer

Journalsystemet MittVaccin kommer ersätta Svevac för registrering av vaccinationer. Införandet kommer pågå under våren 2023 och gäller för enheter inom VGR samt de privata vårdgivare som har vårdavtal med VGR och som idag registrerar vaccinationer i Svevac.

Utbildning MittVaccin - nytt journalsystem för registrering av vaccinationer

Utbildning kommer att genomföras för privata vårdgivare och sjukhusförvaltningar som ska börja registrera vaccinationer i det nya journalsystemet MittVaccin. Utbildningen är en timme och ges via Teams vid fyra tillfällen. En teamslänk kommer att skickas ut i god tid inför varje utbildningstillfälle.

Anmälan till utbildningstillfällena görs i Regionkalendern:

18 april kl. 14.00-15.00

20 april kl. 14.00-15.00

24 april kl. 14.00-15.00

25 april kl. 14.00-15.00

Ett av utbildningstillfällena kommer att spelas in, textas och publiceras på den här webbsidan i efterhand.

Den som redan nu vill se hur det nya journalsystemet ser ut kan ta del av dokumentation på Cambios webbplats:

Dokumentation och manualer (Cambio)

Aktuellt

2023-02-14

”Golive” är planerad till onsdagen den 26 april. Det innebär att alla användare då kommer att få åtkomst till MittVaccin och Svevac sätts i läsläge. Migrering av data påbörjas direkt i anslutning till Golive datumet. Dialog förs just nu med privata vårdgivare och sjukhusförvaltningarna inför utbildning i MittVaccin och migrering av data. Fortsätt registrera vaccinationer i Svevac till ny information kommer.

 

Carolina Jansson

Senast uppdaterad: 2023-02-27 14:35