Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

LOF - fysioterapeut

Här finns information för dig som bedriver verksamhet enligt  Lag (1993:1652) om ersättning för fysioterapi, LOF. Här får du en översikt över vad du behöver känna till kring lagar, riktlinjer och blanketter.

En fysioterapeut kan bedriva privat verksamhet enligt LOF. Denna verksamhet finansieras av Västra Götalandsregionen via det nationella ersättningssystemet, som också kallas nationella taxan.
Lag (1993:1652) om ersättning för fysioterapi (riksdagen.se)

Ersättningen utgår enligt den taxa som beslutas av regeringen utifrån ett gemensamt underlag från Sveriges Kommuner och Regioner och Fysioterapeuterna. Den nationella taxan framgår av Förordning (1994:1120) om ersättning för fysioterapi, FOF.
Förordning (1994:1120) om ersättning för fysioterapi (riksdagen.se)

Aktuellt

Bokstavsutredare ska ge förslag på ny modell för att främja etablering av hälso- och sjukvård i glesbygd
Socialdepartementet tillsätter en utredare som får i uppdrag att ge förslag för att möjliggöra bättre tillgång till hälso- och sjukvård i hela landet genom främjande av etablering i glesbygd. I uppdraget ingår att ge förslag på en ny modell som ska ersätta den nationella taxan.

Privera

Här hittar du Priveraportalen och information om Privera

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna e-post
privatavardgivare@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2022-09-29 09:53