Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samverkan kommun och region

Kommun och region i Västra Götaland samverkar på en rad områden inom hälso- och sjukvård och socialtjänst.

Samverkan mellan kommun och region inom hälso- och sjukvård, socialtjänst och elevhälsa i Västra Götaland har nu en egen webbplats: 

Gå till Vårdsamverkan i Västra Götaland www.vardsamverkan.se

Här hittar du aktuella projekt, avtal, överenskommelser, rutiner, blanketter och annan information som berör samverkan kring vård och omsorg mellan Västra Götalands 49 kommuner och Västra Götalandsregionen.

Här finns också all information om Västbus - samverkan kring barn och unga - som tidigare haft en egen hemsida.

Hjälpmedel och läkemedelsnära produkter hittar du på annan plats här på Vårdgivarwebben:

I Västra Götaland finns en vårdsamverkansstruktur för samverkan mellan kommunerna och Västra Götalandsregionen, VGR, kring vård- och omsorgsfrågor. Den regionala ledningsgruppen i samverkan är Vårdsamverkan Västra Götaland, VVG, och består av representanter från de sex delregionala vårdsamverkansorganisationerna i länet samt representanter från Koncernkontoret koncernstab hälso- och sjukvård, VGR, och kommunalförbundens samarbetsorganisation, VästKom.

Läs mer om den regionala ledningsstrukturen, Vårdsamverkan Västra Götaland

Läs mer om de sex delregionala vårdsamverkansområdena


Senast uppdaterad: 2023-04-28 11:35