Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Dags att anmäla dig till vårens utbildning: MED103 Koordineringsinsatser vid sjukskrivning och för stöd till arbetsdeltagande

Kursen är för dig med uppdrag rehabiliteringskoordinering inom primärvård eller specialistsjukvård. Koordineringsinsatser vid sjukskrivning och för stöd till arbetsdeltagande är en viktig funktion inom hälso- och sjukvården.

Kursen är för dig med uppdrag rehabiliteringskoordinering inom primärvård eller specialistsjukvård i Västra Götaland. Det är en baskurs som med hjälp av teoretiska modeller och breddad ämneskunskap ska ge ökad förståelse och bättre kapacitet i uppdraget rehabiliteringskoordinering.

Kursen är en uppdragsutbildning som ges av Göteborgs Universitet för VGR – den omfattar 7.5 högskolepoäng på kvartsfart.

Förkunskaper – krav

Högskoleutbildning motsvarande kandidatexamen 180 hp inom något av hälsovetenskapens huvudområden, socialt arbete eller psykologi eller annat närliggande ämnesområde samt uppdrag rehabiliteringskoordinering enligt lag (2019:1297) om koordineringsinsatser för sjukskrivna patienter.

Vårterminen 2023: 1 februari – 9 juni 

Undervisningstillfällen:

  • 23–24 februari       på campus
  • 23–24 mars            via Zoom
  • 27–28 april             via Zoom
  • 8–9 juni                  på campus

Det finns 30 platser. Sista ansökningsdag 2023-01-13.

Anmäl dig redan nu  

Catarina Bremström
catarina.bremstrom@vgregion.se