Inbjudan nätverksträff "Genvägen" till docentur 2024-03-05

Publicerad:

Välkomna till digital workshop för blivande docenter vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset/ Sahlgrenska Akademin/Västra Götalandsregionen "ALF-ansökan - tips hur du skriver en bra ansökan och forskningsplan” 5 mars 2024 kl. 15:00–16:30

Workshoppen riktar sig till dig som tänker börja din väg mot docentur eller som har börjat arbeta mot docentur vid SU/SA/VGR. Under workshoppen kommer vi att fokusera på ALF-ansökan, vad man skall tänka på när man söker ALF-anslag och hur man skriver en bra ansökan och forskningsplan. Inbjuden presentatör är ALF-strateg och professor Kristina Eriksson från ALF-kontoret/ALF Västra Götaland.

Syftet med dessa workshoppar är att stimulera till fortsatt forskning och underlätta inför docentur. Vi vänder oss till alla som disputerat och arbetar i Västra Götalandsregionen.

Anmälan till docenturworkshoppen sker via Regionkalendern "Genvägen" till docentur - digital workshop för blivande docenter vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset/Västra Götalandsregionen/Sahlgrenska Akademin! - Regionkalendern (vgregion.se) senast den 26/2. Länken till mötet kommer att skickas ut i slutet av vecka 9 till alla som har anmält sig.

Varmt välkomna!

 

Professor Caterina Finizia, FoUUI-direktör SU
Docent Paulin Andréll, projektledare FoUUI SU samt representant för docenturkommittén vid SA
Docent My Engström, projektledare FoUUI SU
Med dr Dragana Skiljic, ledningsstrategiskt stöd FoUUI SU