Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

SFAM:s Torsdagsmöten

Svensk förening för allmänmedicin (SFAM) i samarbete med Svenska Läkaresällskapet (SLS) bjuder in till en digital föreläsning med möjlighet till efterföljande nationell kollegial dialog för utbyte av kunskap och erfarenheter som bidrar till allmänläkarnas professionella utveckling. Var med och ta del av aktuell kunskap och hur kunniga och drivande allmänläkare kan förändra hälso- och sjukvården i riktning mot en stark allmänmedicin med utgångspunkt i en fast patient-allmänläkarrelation.

Mötet sker i Zoom på sista torsdagen i månaden kl 13.00-14.00 följt av en nationell kollegial dialog kl 14.00-15.00
Kontaktperson: Ulf Måwe, ulf@mawe.se   073-071 19 58

Länk till SFAM:s anmälan samt program över kommande torsdagsmöten. 

Har du inte möjlighet att delta via zoom, kan du se mötet i efterhand på SFAM:s torsdagsmöten Youtube-kanal

Svensk förening för allmänmedicin (SFAM) är allmänläkarnas vetenskapliga och professionella förening. SFAM:s ändamål är att på ett oberoende sätt främja utbildning, fortbildning, forskning och utveckling inom allmänmedicin. Både färdiga och blivande specialister i allmänmedicin är välkomna som medlemmar.

 

 

 

Senast uppdaterad: 2023-02-10 10:05