Digiseum

Välkommen till vårt Digiseum! Här har vi samlat våra digitala samlingar och utställningar, aktuella digitala sändningar och sociala mediesidor på ett och samma ställe. Ta del av våra spännande verksamheter när och där det passar dig bäst!

Aktuellt

Här kan du läsa mer om de digitala evenemangen och programmen vi har just nu.

Våra filmer

Här kan du botanisera bland våra museers alla filmsuccéer som; Veckans Val, Fem minuter medeltid och Kyrkogårdshistorier.

Våra samlingar

Via DigitaltMuseum, Prisma Västra Götaland och Fornsök kan du hitta hundratusentals av föremål och platser kopplade till våra besöksmål. Du kan också läsa mer om Göteborgs naturhistoriskas och Vänersborgs museums stora samlingar.

Historia och händelser

Vad vore vi utan historia? Kunskapen om vår historia gör att vi kan skapa sammanhang, lära av gamla misstag och förstå vår plats i samtiden. Och om vi inte vet varifrån vi kommer, hur ska vi då kunna veta vart vi är på väg? Här dyker vi ner i historiska skeenden, livsöden och överraskande berättelser.

Möt oss på Instagram

Alla våra besöksmål har Instagramkonton som du kan följa. Där publiceras både vackra miljöbilder och information om våra verksamheter.

Möt oss på Facebook

Här hittar du våra besöksmåls Facebooksidor med massor av spännande inlägg varje vecka.

Kontakt- och besöksuppgifter

Kontakta oss

Växeltelefon

Besök

Besöksadress

Museivägen 10
413 11 Göteborg

Visa adress på Google Maps

Visa adress på Google Maps

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Göteborgs Naturhistoriska museum
Box 7283
402 35 Göteborg