Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Psykiatri

Västra Götalandsregionens årliga fortbildning riktar sig i första hand till specialister i psykiatri inom Västra Götalandsregionen (VGR), men även specialister från andra specialiteter och specialister utanför VGR är välkomna.

Kurserna ingår i det program som sektorsråden i psykiatri antagit som en del i att säkerställa specialistens möjlighet att bibehålla och vidareutveckla sin kompetens som psykiatriker.

Varje kurs har plats för ett 50-tal deltagare och fortbildningarna är förlagda i Göteborg. Fika och lunch ingår (ej registrerad specialkost bekostas av enskild), och anmälan görs via VGR Kalendern. Kostnaden  faktureras din verksamhet, ange i-nummer och beställar-ID i anmälan.

Via länk nedan i rutan Utbildningar, till Fortbildning för specialistläkare återfinns även så kallade Specialist-METIS kurser som vanligtvis ges i två-dagars internatform i ett modifierat Metisformat, som ett led i en målinriktad och kvalitativt god utbildning för specialistläkare inom psykiatrin.

Svenska psykiatriska föreningen

Utbildningar

  • I samråd med samverkansråd psykiatri erbjuds regionens psykiatriker fortlöpande kompetensutveckling av Utbildnings- och fortbildningskansli inom Kunskapsstöd för psykisk hälsa utifrån uppdrag av Regionala fortbildningsrådet för specialistläkare som har övergripande ansvar för alla olika diagnos- och kompetensområden

Denada Aiff

Regional studierektor
Senast uppdaterad: 2018-05-17 08:12