Vilken roll vill du spela?

Västra Götaland ska funka. Liv ska levas. Därför finns vi. Vilken roll vill du spela?

Här kan du träffa oss

2024 medverkar VGR på följande studentmässor:

23/1 ALARM, Göteborg
23/1 Karriärdagen, Jönköping
6-7/2 CHARM, Göteborg
7/2 Campus, Örebro
8/2 Virtual Career Days, Online
8/2 Karriärmässan Framtid, Skövde
8/2 Corpus laborans, Lund
14/2 HOTSPOT, Karlstad
14/2 CARMA, Linköping
22/2 Arbetsmarknadsdagen, Halmstad

57 000 anställda

Vi är Sveriges största arbetsgivare. Sveriges största lag.

200 yrken

Från livräddning till regional utveckling. Hos oss spelar alla roll.

För högskolestudenter

här kan du se vad vi erbjuder högskolestudenter.Möt framtiden med oss

Vi är sjuksköterskor och läkare i händelsernas centrum. Vi är tekniker och analytiker som löser morgondagens utmaningar. Vi är barnmorskor som välkomnar liv. Och vi är så mycket mer. Tillsammans gör vi skillnad varje dag.

Vi räddar liv

Den största branschen vi verkar inom. Och då talar vi inte bara om primärvård, tandvård, länssjukvård, högspecialiserad sjukvård och forskning och utveckling – utan även om alla andra yrkesområden som arbetar för att sjukvården ska fungera. Så som medicinsk teknik, it, ekonomi, HR, kommunikation, juridik, ledningsarbete och verksamhetsutveckling.

Vi digitaliserar

IT hos oss är inte som IT någon annan stans. För att klara framtidens behov av välfärdstjänster måste digitalisering accelerera kraftigt. Just nu digitaliserar vi vårdflödet för att möta morgondagens utmaningar och möta invånarnas behov av vård på ett mer patientnära och effektivt sätt.

Vi utvecklar regionen

Här jobbar vi med tillväxtstrategi, utvecklings- och omställningsarbete för att möta framtidens nya behov. Allt för att vi ska kunna gynna nya jobb, förbättrade kommunikationer, ett rikt kulturliv, utbildningstillfällen och minskad miljö- och klimatpåverkan på vår plats på jorden.

Se filmer om hur det är att arbeta här

Här kan du se filmer med några av våra medarbetare som arbetar som bland annat projektledare eller operationssjuksköterska.