Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jobba i VGR

Vill du vara med och göra skillnad för människor i din närhet? Som medarbetare i Västra Götalandsregionen är du med och skapar ett samhälle där vi och kommande generationer kan leva det goda livet. Vi är en av Sveriges största arbetsgivare med ungefär 55 000 medarbetare. Du får bra förmåner och möjlighet att utvecklas, göra karriär och byta jobb. Utan att byta arbetsgivare. Oavsett roll är du med och gör skillnad varje dag.

Sök jobb i VGR

Klart du ska jobba hos oss! Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda hundratals arbetsplatser och många spännande jobb. Hos oss kan du jobba med allt från miljö, utbildning och hälso- och sjukvård till kultur och kommunikationer.

Sök praktik

Pluggar du och är intresserad av praktik? Eller ska du skriva uppsats och letar efter uppsatsämnen? Hos oss kan du göra praktik inom till exempel hälso- och sjukvård, regional utveckling och inköp.

Två kvinnoansikten där endast ögonen visas. På fotografie visas tre symboler: ett hjärta, ett hus och ett kugghjul

Förmåner

Vi vill att du som jobbar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden. Utöver din lön har du som medarbetare tillgång till en rad förmåner och erbjudanden.

Att jobba hos oss

Västra Götalandsregionen står för alla medarbetares lika rättigheter och möjligheter. Tillsammans skapar vi arbetsplatser där medarbetare mår bra, vill utvecklas och känner sig trygga. Vi finns till för människorna i Västra Götaland och tillsammans bidrar vi till ett gott liv för våra invånare.

kompisar, hon har ljusbrun hud, långt brunt vågigt hår, grön jacka och svarta jeans. Tjejen i mitten ler stort och tittar till vänster och hänger avslappnat över killen till höger, hon har brun hud, brunt krulligt hår och svart jacka. Killen till höger ler blygt, har vit hud, långt brunt hår, svart- och vitrandig tröja och öppen svart jacka, blåa jeans.

Yrkesguide för unga

Upptäck ditt framtida yrke, besök några av våra arbetsplatser i 3D och 360 grader och hitta övningar om yrken och framtid att använda i skolundervisning.

VGR Akademin

Genom VGR Akademin har du som medarbetare i Västra Götalandsregionen tillgång till ett stort utbud av regiongemensam fortbildning och kompetensutveckling genom hela arbetslivet.

Utbildad utomlands

Du som har en utbildning från ett annat land än Sverige är välkommen att jobba hos oss i Västra Götalandsregionen. Vi söker kompetenta medarbetare som vill vara med och göra skillnad för människor i sin närhet.

Introduktion till VGR

Här kan du se en digital introduktion till VGR. Den går alla nya medarbetare genom när de börjar hos oss.


Senast uppdaterad: 2021-06-29 09:16