Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. Skärpningen i Västra Götaland görs för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Läs mer på www.vgregion.se/covid-19

Regional utveckling

En hållbar regional utveckling skapar bättre möjligheter att finansiera och utveckla välfärden i Västra Götaland. Fler och framgångsrika företag, nya jobb, förbättrade kommunikationer, ett rikt kulturliv, utbildningstillfällen och minskad miljö- och klimatpåverkan är några av målen för Västra Götalandsregionens insatser.

 

Covid-19 och näringslivet
Information med anledning av coronavirus-infektion covid-19 till näringsliv, samarbetspartners och projektägare med stöd från regional utveckling, Västra Götalandsregionen.
Programmen anger inriktning och prioritering av insatser och stöd i det regionala tillväxt- och utvecklingsarbetet.
Konferencier och ansvarig för konferensen står på scenen för att inleda konferensen
Västra Götalandsregionen skapar mötesplatser för utbyte av idéer och kunskap om hållbar regional utveckling. Årligen återkommande konferenser, temaveckor och kalender hittar du här.
Gemensam strategi och vägvisare för utvecklingen i hela Västra Götaland. Nu är förslaget på den kommande strategin för 2021-2030 på remiss.

Nyheter och kontakt

Sociala medier

Senast uppdaterad: 2020-04-02 14:41