Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. Skärpningen i Västra Götaland görs för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Läs mer på www.vgregion.se/covid-19

Styrande dokument

På den här sidan visas regionövergripande styrande dokument som gäller för samtliga styrelser, nämnder, förvaltningar och bolag inom Västra Götalandsregionen. För att ett styrande dokument ska gälla hela Västra Götalandsregionen inklusive bolagen måste det beslutas av regionfullmäktige.

Letar du efter styrdokument för hälso- och sjukvården? Dessa finns samlade på sidan Styrande dokument hälso- och sjukvård

 

En del av ledningssystemet

Styrande dokument är en del av Västra Götalandsregionens ledningssystem. Läs mer om ledningssystemet här: Västra Götalandsregionens ledningssystem

Fritextsök

Vision

Vision Västra Götaland är Västra Götalandsregionens och de  49 kommunernas gemensamma vision. Visionen uttrycker det önskade framtida tillståndet som vi vill nå – Det goda livet.

Vision

Titel

Måldokument

Västra Götalandsregionen har fyra måldokument som anger mål som ska bidra till att uppfylla visionen – Det goda livet. Flera av dokumenten har Västra Götalandsregionen tagit fram tillsammans med kommuner, kommunalförbund och andra berörda parter, som statliga verk, högskolor och universitet och den ideella sektorn.

Måldokument

Titel

Västra Götalandsregionens budget

Budgeten är vårt viktigaste styrande dokument där mål och fokusområden prioriteras på 1-3 års sikt och där ekonomiska förutsättningar ges för att bedriva vår verksamhet inom hälso- och sjukvård och regional utveckling.

Budget 2020

Allmänna handlingar och arkiv

Titel

Digitalisering

Titel

Ekonomi och inköp

Titel

E-post

Titel

Folkhälsa

Titel

Föreningar- bidrag och medlemskap

Titel

Hälso- och sjukvård

Titel

Intern kontroll

Titel

Jämställdhet

Titel

Kollektivtrafik och infrastruktur

Titel

Kommunikation

Titel

Krisberedskap och säkerhet

Titel

Kultur

Titel

Miljö

Titel

Mänskliga rättigheter

Titel

Personal

Titel

Regional utveckling

Titel

Representation

Titel

Ärendehantering

Titel

Katrin Urbäck

Senast uppdaterad: 2020-10-09 14:22