Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

För högskolestudenter

Sök jobb i VGR här

Är du nyutexaminerad eller på väg ut i arbetslivet? Vi söker dig som vill göra skillnad med oss!

Vår vardag handlar lika mycket om att lösa problem här och nu som att driva omställningen för att möta framtiden. Vill du bli en del av Sveriges största arbetsgivare? Tillsammans gör vi skillnad.

Här kan du söka ditt första jobb, praktikplats eller skriva din examensuppsats.

Följ med projektledaren Hannah en dag på jobbet

Traineeprogram digitalisering och IT

Nu startar vi ett traineeprogram för dig som vill bli en del av – och växa inom – en av Sveriges största organisationer för digitalisering och IT.

Yrken och uppdrag

Här finns fler än 200 olika yrken. De största yrkesgrupperna är inom hälso- och sjukvården, till exempel sjuksköterskor. Vi har även yrken inom medicinsk teknik, IT, ledningsarbete.

Förmåner och erbjudanden

Vi vill att du som jobbar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden. Som medarbetare i Västra Götalandsregionen har du tillgång till en rad förmåner och erbjudanden.

Träffa våra medarbetare

Möt några av våra 56 000 medarbetare. Se filmer eller läs om medarbetare som arbetar inom hälso- och sjukvården, IT, administration eller projektledning.

Studentmedarbetare

Studentmedarbetarskapet vänder sig till dig som utbildar dig inom ekonomi, kommunikation, HR, teknik, juridik, samhällsvetenskap, miljö eller kultur på högskola eller universitet och vill kombinera dina studier med praktiska arbete.

Praktikplats

I Västra Götalandsregionen kan du jobba med allt från miljö, utbildning och hälso- och sjukvård till kultur och kommunikationer. Hos oss kan du göra praktik inom till exempel hälso- och sjukvård, regional utveckling och inköp.

Sagt om praktik i VGR

"Jag har praktiserat på ögonavdelningen på Mölndals sjukhus. Specialist-ögonsjuksköterska verkar jätteintressant. Det visste jag inte ens att det fanns innan. Men nu skulle jag kunna tänka mig att jobba med det." - Student på Sjuksköterskeprogrammet

"Att arbeta som studentmedarbetare har hjälpt mig knyta mina akademiska meriter till praktiska erfarenheter. - Student på Masterprogrammet, inriktning kommunikation

Hanna är operationssjuksköterska


Senast uppdaterad: 2022-07-07 14:58