Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
Hoppa till chatbot

Chatta om SRHR

SRHR-bussen har breddat sin arena även till de digitala vägarna – SRHR-buss online är en digital plattform där du kan ställa frågor om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter. Under våra öppettider kan du chatta med legitimerad vårdpersonal, och övrig tid med Liv – 1177.se:s digitala assistent. I båda fallen är du som ställer frågor anonym.

Inga frågor är för stora eller för små för att ställa till SRHR-buss online. Det kan till exempel handla om gynekologisk cellprovtagning, säkrare sex, klimakteriet, sexuellt våld, utsatthet eller risktagande, problem i sexuallivet, preventivmedelsrådgivning eller provtagning för sexuellt överförbara infektioner.

Vi kan också hjälpa dig vidare till rätt vårdinstans i regionen för att du ska få den vård du har behov av.

Observera att vi inte kan ge direkta medicinska råd eller sätta diagnoser och inte heller skriva ut läkemedel eller förnya recept.

När kan jag få hjälp?

Chattbotten finns tillgänglig varje dag, dygnet runt.

Chatta med vårdpersonal måndagar klockan 08-16


Senast uppdaterad: 2022-04-11 15:36

Chatta med Liv chatbot logo