Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Trafikpliktsbeslut

Ett av huvuduppdragen för den regionala kollektivtrafikmyndigheten är att fatta beslut om allmän trafikplikt för sådan trafik som samhället ska ta ansvar för. Den trafik som nämnden tar trafikpliktsbeslut för handlas sedan upp av Västtrafik. Beslut om allmän trafikplikt ska utgå från det regionala trafikförsörjningsprogrammet.

Samlade rapporter om den allmänna trafikplikten för kollektivtrafiken i Västra Götalands län

Enligt EU:s kollektivtrafikförordning ska den regionala kollektivtrafikmyndigheten årligen publicera en samlad rapport om den allmänna trafikplikten inom sitt behörighetsområde. Nedan samlas rapporter om allmänna trafikplikten för kollektivtrafiken i Västra Götalands län. 

 

Trafikpliktsbeslut i Västra Götalands län

Sammanställning av trafikpliktsbeslut som upphört att gälla

Mer om trafikpliktsbeslut

Observera att vissa trafikpliktsbeslut är inskannade kopior och inte läsbara med skärmläsare. Kontakta avdelning kollektivtrafik och infrastruktur om du behöver dokumenten i anpassat format.


Senast uppdaterad: 2021-12-07 08:25