Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildad inom andra yrkesområden

Västra Götalandsregionen är en av Sveriges största arbetsgivare. Tack vare sin storlek kan vi erbjuda spännande yrken inom flera olika områden i hela Västra Götaland.

Utöver att ansvara för hälso- och sjukvården i vår region arbetar vi också med följande områden

Regional utveckling

Västra Götalandsregionens roll inom regional utveckling kan beskrivas som att samla, driva, finansiera och ibland vara ansvarig myndighet.

Arbetet utgår från de särskilda förutsättningar som råder i Västra Götaland och en helhetssyn på miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet.
Mer information om Regional utveckling

Kollektivtrafik

Vi ansvar för att det finns kollektivtrafik i hela Västra Götaland. Västtrafik som är ett helägt bolag av Västra Götalandsregionen ser till att du kan resa både med tåg, buss, spårvagn och båt.
Mer information om Västtrafik och kollektivtrafiken i Västra Götalandsregionen

Kultur

För Västra Götalandsregionen är det viktigt att kunna erbjuda invånarna i Västra Götaland ett gott kulturliv. Vi driver flera egna kulturverksamheter som Göteborgs Botaniska trädgård, Regionteater Väst och Vitlycke muséum.
Mer information om kultur i Västra Götalandsregionen 

Miljö

Om du är intresserad av att arbeta med miljö? Genom Västra Götalandsregionens miljöarbete tar vi ansvar för att skapa en bättre miljö och bättre hälsa – för oss och kommande generationer.
Mer information om Västra Götalandsregionens miljöarbete

Västra Götalandsregionen har många olika verksamheter och områden. 
Lista med länkar till alla verksamheter och områden inom Västra Götalandsregionen

För att se vilka lediga jobb som finns inom Västra Götalandsregionen kan du se dem på vår hemsida.
Sök jobb inom Västra Götalandsregionen

Senast uppdaterad: 2019-02-14 12:54