Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jan Eriksson blir ny fastighetsdirektör i Västra Götalandsregionen

Publicerad:
Porträtt av en man som ler. Vit bakgrund.

Regiondirektör Ann-Sofi Lodin har utsett Jan Eriksson till ny fastighetsdirektör i Västra Götalandsregionen (VGR). Han tillträder befattningen den 1 december.

Regiondirektören har utsett Jan Eriksson till ny fastighetsdirektör. Han efterträder Lars Janson, som går i pension vid årsskiftet. Jan Eriksson är civilekonom i grunden. I dag är han tillförordnad servicedirektör i VGR, en befattning som han har haft sedan den 1 juni förra året. Tidigare hade han rollen som programchef för omställningen av hälso- och sjukvården.

– VGR behöver kunna möta de förändringar som samhället och hälso- och sjukvården står inför på ett proaktivt sätt. I tider av omställning till en mer nära vård förändras fastighetsbehoven och kraven på VGR:s lokaler, säger regiondirektör Ann-Sofi Lodin. Jan Erikssons ledarskap och erfarenheter, bland annat som chef för fyra sjukhus, blir en tillgång för Västfastigheter i arbetet med att strategiskt planera för framtidens fastighets- och lokalbehov.

– Jag ser fram emot att få vara med på den spännande och viktiga resa som Västfastigheter står inför och tillsammans med chefer och medarbetare fortsätta skapa mesta möjliga nytta och värde för både invånarna och VGR:s verksamheter, säger Jan Eriksson.


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2021-10-05 10:15