Kontakt

Här hittar du länkar till kontaktuppgifter till Västra Götalandsregionens (VGR) verksamheter som sjukhus, vårdcentraler, kulturverksamheter, kollektivtrafik och politiska nämnder och styrelser.

På den här webbplatsen kan du inte komma i kontakt med vården, avboka tider eller få svar på frågor om vård. Så om du letar efter kontaktuppgifter till en vårdcentral eller annan mottagning, går du till webbplatsen 1177 Vårdguiden. Med hjälp av funktionen "Hitta rätt i vården" kommer du snabbt rätt.

Så lämnar du synpunkter till oss

Om du har synpunkter på oss eller på någon av våra verksamheter vill gärna att du lämnar dem. Det kan du göra enklast genom att direkt kontakta verksamheten, men du kan också mejla eller skicka ett brev till oss. Du kan också ringa.

Gå direkt till den verksamhet du söker

Vi har många olika förvaltningar och verksamheter, därför är det lättast för dig om du går direkt till den verksamhet du vill ha kontakt med. Vi har därför skapat en sida med länkar till alla våra verksamheters myndighetsbrevlådor.

Myndighetsbrevlådor (e-post) i Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen

Våra kontor kallas Regionens Hus och finns på orterna Vänersborg, Göteborg, Skövde, Mariestad och Uddevalla. Här hittar du till exempel tjänstepersoner som jobbar med övergripande frågor som hälsa och vård, regionala utvecklingsfrågor och liknande. På Regionens Hus i Vänersborg sammanträder också regionstyrelsen.

Kontaktuppgifter till politiker i VGR

Regionens Hus
462 80 Vänersborg
Telefon: 010-441 00 00
E-post: E-postadress

Besöksadress: Residenset, Torget, Vänersborg

Presstjänst

Presstjänsten svarar i telefon vardagar 08.00 till 17.00 på telefon 010-441 41 99.

För akuta medieärenden efter kontorstid, ring vår växel: 010-441 00 00,  och fråga efter  Kommunikatör i beredskap - KiB.

VGR pressrum

Alla våra verksamheter

Vi har sammanställt en egen sida med länkar till alla våra verksamheter.

Alla våra verksamheter från a till ö

Contact in English

Contact information in English

Senast uppdaterad: 2018-02-28 08:21