Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuellt

Vill du veta mer om vad som händer i arbetet med utvecklingen av hälso- och sjukvården i Västra Götaland? Då har du kommit rätt. Här samlar vi alla nyheter och poddavsnitt, stort som smått.

Tipsa oss!

Vill du att andra ska kunna läsa om en intressant utveckling i din verksamhet inom omställningen av hälso- och sjukvården eller FVM, Framtidens vårdinformationsmiljö? Mejla ditt tips till vardskiftet@vgregion.se.

Layout för Vårdpodden.

Vårdpodden

När införs Millennium? Hur ska omställningen till nära vård gå till? Vårdpodden berättar om de övergripande förändringarna och djupdyker i vardagsnära frågor för vården.

Dekor nyhetsbrev, vårdpersonal arbetar med surfplatta.

Nyhetsbrev FVM

Vi sammanfattar viktiga beslut, större aktiviteter och vad som är på gång i programmet Framtidens vårdinformationsmiljö (FVM) på ett övergripande plan.

VGR fokus logotyp

VGRfokus

Den verksamhet vi bedriver berör invånarna varje dag i någon form - VGRfokus är Västra Götalandsregionens nyhetskanal som skildrar och ger en inblick i vår inblick i vår verklighet.

Senast uppdaterad: 2021-04-21 16:33