noll27 – det ständigt aktuella biblioteksmagasinet

Missa inte chansen att hålla dig och ditt bibliotek uppdaterad på allt spännande som händer i biblioteksvärlden. Under 2024 går tidningen över till en helt digital lösning och numret som kommer ut i dec 2023 blir det sista i tryckt form.

Byter skepnad
Det ständiga behov av omvärldsbevakning, inspiration och samlad kunskapsförmedling inom biblioteksområdet, kommer vi att fortsätta förmedla och dela med oss av. Men vi kommer att göra det digitalt istället för i form av ett tryckt magasin. Under 2024 kommer du istället kunna ta del av tidskriften via en ny digital plattform här på förvaltningens webb. Vi kommer att fortsätta ha redaktionellt material och artiklar tillgängligt för alla, och den digitala formen ger större möjlighet att också vara aktuella på ett annat sätt. Kanske blir det också en podd... 

noll27.se kan ni fortsatt ta del av tidningen i digital form utan kostnad.

Har du frågor kan du maila redaktionen@noll27.se.

Om noll27

Biblioteksmagasin noll27 produceras av Västra Götalandsregionen och Kulturförvaltningen. Noll27 ska främja biblioteksutveckling genom att ge kunskap, inspirera, problematisera samt skapa dialog och debatt kring bibliotek och aktuella biblioteksfrågor.