Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

RESTRIKTIONER: Detta gäller på Skaraborgs Sjukhus från 9/2

Publicerad:

9 februari 2022 togs de flesta åtgärderna mot covid-19 bort ute i samhället, och pandemin har gått in i en ny fas i Sverige. Covid-19 är dock fortsatt klassad som samhällsfarlig, preliminärt fram till 31/3. Det innebär att man även fortsättningsvis är skyldig att följa vissa förhållningsregler för att inte smitta andra, om man skulle insjukna.

Det här är något som vi inom Skaraborgs Sjukhus tar på största allvar, för att skydda patienter, besökare och medarbetare. Därför gör vi i nuläget inga förändringar. Det betyder att det tills vidare är samma huvudregel som gäller för medföljande till mottagning/besökande till inlagd patient, om du inte fått andra besked. Vid sjukhusentrén tas du fortfarande emot av entrévärd och erbjuds munskydd. Och i verksamheterna möts du av vårdpersonal som bär både munskydd och visir.

Fortsätt vara rädd om dig och andra.


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2022-02-10 13:22