Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kristina Westerberg ny ekonomichef på Skaraborgs Sjukhus

Publicerad:

Kristina Westerberg blir ny ekonomichef på Skaraborgs Sjukhus. Den 15 augusti efterträder hon Åsa Ranbro Jansson som då övergår fullt ut till nya tjänsten som bitr. sjukhusdirektör.

Kristina har lång erfarenhet inom ekonomiområdet och är väl insatt i Skaraborgs Sjukhus ekonomiprocesser och de utmaningar som Skaraborgs Sjukhus står inför.

Skaraborgs Sjukhus arbetar nu med förändring och effektivisering av vårdens processer och arbetssätt.

– Här kommer Kristina bli en viktig del i sjukhusledningens arbete med ett starkt utvecklingsfokus och stor kunskap inom verksamhetsutveckling såväl som förändringsarbete, säger Åsa Ranbro Jansson, bitr. sjukhusdirektör.

Kristina arbetar idag som strateg på ekonomienheten och har med sin erfarenhet och kompetens inom ekonomiområdet och med sitt stora nätverk såväl inom Skaraborgs Sjukhus som inom hela Västra Götalandsregionen en bra grund att stå på i sitt fortsatta arbete som ekonomichef.

Porträtt av Kristina Westerberg

Publicerad:
Senast uppdaterad: 2022-07-04 13:45