Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Artor Pogosean är årets regionala fiLUR

Publicerad:

Artor Pogosean med diplomet som visar att han är årets fiLUR.

Artor Pogosean, AT-läkare vid Skaraborgs Sjukhus Lidköping har tilldelats handledarpriset Årets regionala fiLUR. I motiveringen betonas att han står för ett gott bemötande och skapar delaktighet.

Sedan år 2018 utses Årets regionala fiLUR av Läkarutbildningsrådet (LUR) vid Sahlgrenska akademins studentkår. Det är ett handledarpris som särskilt fokuserar på kliniskt verksamma handledare ute i Västra Götalansregionen. Tanken med handledarpriset är att särskilt lyfta fram handledare ute i regionen som givit dig det ”lilla extra” i sin undervisning.
Årets pristagare är alltså Artor Pogosean, AT-läkare vid Skaraborgs Sjukhus Lidköping.
Motiveringen till varför han får priset lyder så här:
”Jag nominerar Artor för ett mycket gott bemötande under medicinkursen.
Förutom ett glatt humör såg Artor till att man var delaktig under sin avdelningsplacering genom att ställa frågor om olika tillstånd, analys av EKG eller provsvar, berätta om ett spännande patientfall, assistera vid ingrepp eller helt enkelt fylla tiden med en miniföreläsning om vad som helst om det var lite långsamt på avdelningen.
Man kände sig verkligen som en del av teamet!”


Publicerad:
Senast uppdaterad: 2020-12-01 11:07