Fortbildning i verbalisering

Vi erbjuder fortbildning och handledning i verbalisering. Verbalisering är ett sätt att göra sitt filmade material tillgängligt för personer med nedsatt syn, och är en gren av syntolkning och används framför allt i föreläsningar, informations- och inspirationsfilmer.

Enligt DOS-lagen ska filmer som läggs ut på webben vara textade och syntolkade. Detta gäller all verksamhet som är offentligt finansierad.

Verbalisering är ett sätt att göra sitt filmade material tillgängligt för personer med nedsatt syn, och är en gren av syntolkning och används framför allt i föreläsningar, informations- och inspirationsfilmer.
Vi erbjuder fortbildning och handledning i verbalisering. På våra föreläsningar får du kunskap om grunderna i verbalisering och handfasta tips om hur du kan komma i gång. Föreläsningarna erbjuds återkommande och du kan hålla dig uppdaterad på förvaltningens samlingssida för Fortbildningar och evenemang. 

Vi kan också hålla ett föredrag eller en workshop på beställning, hör av dig om du vill veta mer eller vill boka oss. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på denna sida.

Christina "Tina" Weidelt

Konsulent

Telefonnummer

Ing-Marie "Ninni" Eriksson

Konsulent

Telefonnummer