Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen till Kommunikationskarnevalen 2021 - Studio Karneval 14-15 april!

Logga för Kommunikationskarnevalen. Ett färglatt myller av olika former i bakgrunden och en rosa banderoll med orden Kommunikationskarnevalen 2021. Framför den en mindre lila banderoll med orden Studio Karneval.

Kommunikationskarnevalen 2021 blir ett helt digitalt event i år! Lyssna till bl.a. Juliet Goldbart och Ida Kåhlin som talar inom temat "AKK: Stora utmaningar – många möjligheter". Här hittar du hela det spännande programmet och information om hur du anmäler dig.  

Kommunikationskarnevalen 2021 blir ett helt digitalt event – välkommen till Studio Karneval den 14-15 april! 

I studion presenterar vi föreläsare och diskuterar aktuella ämnen inom området Alternativ och Kompletterande Kommunikation (AKK). Vi kommer även att visa kortare inslag från tidigare karnevaler, göra intervjuer och ha presentationer från våra utställare. Givetvis finns det också kulturella inslag precis som det ska vara på en kommunikationskarneval. 

Hela det spännande programmet på Kommunikationskarnevalen kvarstår och blir nu tillgängligt helt digitalt. Lyssna till bl.a. Juliet Goldbart och Ida Kåhlin som talar inom temat AKK Stora utmaningar – många möjligheter. 

Senast uppdaterad: 2023-08-15 14:04