Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Student på Dart

Att utbilda studenter är en viktig del av arbetet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Du som studerar till t.ex. logoped eller arbetsterapeut har möjlighet att göra din verksamhetsförlagda utbildning (VFU) på Dart.

Under din praktik kommer du att få vara med i arbetet med våra patienter, vår kursverksamhet och, om det passar, i våra projekt. På Dart kan det till exempel handla om att vara med och prova ut hjälpmedel, delta i planeringsmöten, tillverka kommunikationsmaterial, samt på olika sätt ta del av och lära dig mer om alternativ och kompletterande kommunikation. Vi ser dig som en blivande medarbetare och du blir en i vårt team under den tid du är hos oss. Du får tillgång till våra lokaler och de IT-system som du behöver. Om du är intresserad av att göra din VFU hos oss vänder du dig till Utbildningsenheten.

Senast uppdaterad: 2022-03-29 16:48