Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Digitala studiebesök på Dart

Är du nyfiken på Darts verksamhet? Vill du veta mer om kommunikation och vad som är viktigt för att skapa ökad kommunikativ tillgänglighet? Delta på ett kostnadsfritt digitalt studiebesök!

Till Dart har du möjlighet att komma på digitalt studiebesök. Studiebesöket innefattar en timmes inspirerande föreläsning om kommunikation och kommunikationsstöd. Du får veta hur du med Darts hjälp kan utveckla din egen eller din verksamhets kompetens, för att ge din familjemedlem, dina brukare, elever eller patienter ökade möjligheter att kommunicera. Sista delen av timmen har du chans att ställa frågor.

Anslut direkt - ingen anmälan behövs

Ingen föranmälan behövs. Om du vill vara säker på att inte missa tillfället du är intresserad av kan du lägga in tiden och adressen till den här webbsidan i din kalender.

När det är dags klickar du på länken "Anslut till studiebesöket" på det tillfälle som är aktuellt. Gå gärna in lite före utsatt tid så du har chans att hinna testa att ditt ljud och bild fungerar som det ska. Vi har ingen möjlighet att hjälpa till under studiebesöket. 

Komplettera med våra digitala resurser

Vi rekommenderar att du avsätter en stund i anslutning till föreläsningen för att botanisera bland de digitala resurserna på vår webbplats. Där hittar du massor av tips, inspiration, filmer och nedladdningsbart material som kan passa för din verksamhet eller din familj. Se våra digitala resurser under Lär om kommunikationsstöd.

 

Tider hösten 2024

25 september 2024 kl 15.00-16.00

Anslut till studiebesöket

6 november 2024 kl 15.00-16.00

Anslut till studiebesöket

 

Profilbild av Jan Övrevik

Jan Övrevik

Administrativ koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Om du vill ha mer information kan du höra av dig till vår administrativa koordinator Jan Övrevik.
Senast uppdaterad: 2024-06-28 10:43