Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ta chansen - upptäck bildstöd för vården på olika språk

Utställning

Den 3-5 december kommer projektet KomHIT Flykting ha en avslutande utställning. Syftet är att lyfta fram och synliggöra de hundratals bildstöd som tagits fram i samarbete med olika vård-verksamheter. Ta del av detta genom utställningen vid Sahlgrens aula.

Projektet KomHIT Flykting startade på uppdrag av Regionstyrelsen i samband med att ett stort antal människor på flykt kom till Sverige hösten 2015.

Bildstöden består av bilder och enkel text på elva språk och kan användas i olika situationer inom hälso- och sjukvård och tandvård. Allt material som tagits fram under projekttiden är gratis och kan även fortsättningsvis skrivas ut från webben och beställas via Marknadsplatsen.

Så ta tillfället i akt och besök utställningen och bli inspirerad. På plats kommer du också ha möjlighet att ta fram ditt eget bildstöd.

När: 3-5 december

Var: Foajén utanför Sahlgrens aula, vid Sahlgrenskas huvudentré – mittemot restaurang Bistro A.

Senast uppdaterad: 2018-04-23 19:46