Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kontakt

Sjukvårdsrådgivning

1177 är ett nationellt kortnummer för sjukvårdsrådgivning per telefon. Till 1177 kan du ringa dygnet runt för att få en bedömning av en sjuksköterska innan du uppsöker vården.

På webbplatsen www.1177.se kan du söka information om symptom, sjukdomar och behandling och även kontakta vården via e-tjänsterna.

Akut sjuk

Vid akuta, livshotande tillstånd ska du alltid ringa 112 eller uppsöka närmaste sjukhus. 

Kontakt- och besöksuppgifter

Kontakta oss

Telefon

Kontaktuppgifter till våra avdelningar och mottagningar hittar du under respektive mottagnings-/avdelningssida. Avdelningar och mottagningar

I sjukhusets huvudentré finner du sjukhusinformationen, som är öppen alla vardagar kl. 8.00–16.00.

Inkommande e-post tas emot av sjukhusets administration. E-post är att betrakta som allmän handling och diarieförs. Förfrågningar om t.ex. tidsbokning, receptförnyelse eller diagnoser kan inte göras via e-post – använd i stället 1177 Vårdguidens e-tjänster för denna typ av förfrågningar. Söker du vård, kontakta sjukhuset per telefon.

Växeltelefon

Besök

Besöksadress

Lasarettsgatan 1
442 41 Kungälv

Yttre vägbeskrivning

Med bil från E6, kör av vid Kungälvsmotet. Följ vägskyltar. Med buss, åk till Kungälvs resecentrum, byte till anslutande buss mot sjukhusområdet. Se skyltning på sjukhusområdet och i sjukhusets huvudentré.

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Kungälvs sjukhus
442 83 Kungälv
Senast uppdaterad: 2021-05-17 14:36