Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Vi ber dig som är närstående till någon av våra patienter att undvika besök på sjukhuset, och aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Kungälvs sjukhus

Aktuellt

Symbol för coronaviruset

Med anledning av det nya coronaviruset/covid-19 har vi nu ett större behov av vårdpersonal och rustar för att kunna ta emot fler patienter.

Page list icon

Drop-in för röntgen av lungor vid radiologin på Kungälvs sjukhus kommer att upphöra under en tid. Remisser för lungröntgen tas dock emot på sedvanligt sätt.

Coronavirus - ikon

Med anledning av risken för samhällsspridning av coronavirus/covid-19 ber vi anhöriga och närstående till inneliggande patienter att undvika besök på sjukhuset.

Page list icon

En patient på Kungälvs sjukhus bekräftades den 9 mars positiv för covid-19.

Person i röda skor går uppför en blå trappa

Fysisk aktivitet på recept, FaR, är något all legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal kan skriva ut för att förebygga och behandla sjukdomar. Fysisk aktivitet har en rad olika positiva hälsoeffekter – allt från att lindra ledsmärta vid artros till att förebygga stress och minska risken för depression.