Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Vi ber dig som är närstående till någon av våra patienter att undvika besök på sjukhuset, och aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Kungälvs sjukhus

Aktuellt

Sjukhusen i västers gynekologimottagning på Kungälvs sjukhus har fått 100 000 kronor från Innovationsfonden i VGR för att börja utveckla en app för kvinnohälsa ur ett livscykelperspektiv. Appen ska hjälpa till att sprida kunskap om kvinnokroppen, rättigheter samt sexuell- och reproduktiv hälsa genom alla livets faser.

I dag disputerar Urban Berg, överläkare inom ortopedin på Kungälvs sjukhus, på en avhandling om vilka effekter snabbspår inom knä- och höftproteskirurgi har på patientsäkerheten, operationsresultatet samt patientens upplevelse.

Med anledning av covid-19 har Kungälvs sjukhus dragit ned på vissa planerade operationer och mottagningsbesök.

Med anledning av det nya coronaviruset/covid-19 har vi nu ett större behov av vårdpersonal och rustar för att kunna ta emot fler patienter.

Drop-in för röntgen av lungor vid radiologin på Kungälvs sjukhus kommer att upphöra under en tid. Remisser för lungröntgen tas dock emot på sedvanligt sätt.