Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Din sjukhusvistelse

På sjukhuset finns bland annat café, apotek, bibliotek och ett wifi som är till för både patienter och besökare, under den tid ni vistas här.

Telefon, internet, tv och radio

Om du har med dig egen mobiltelefon, bärbar dator eller surfplatta är du välkommen att koppla upp dig och surfa gratis på vårt öppna nätverk (VGR Publikt). Om du använder bärbar dator – se till att det är fritt och luftigt omkring den, då överhettning ökar brandrisken.

Om du inte har en egen mobiltelefon finns det möjlighet att hyra och koppla in en telefon. Faktura för hyra och samtalskostnad skickas då hem till dig.

I dagrummen finns tillgång till tv. Tillgång till radio finns på patientrummen.

Tänk på att användning av dator eller mobiltelefon inte får störa din eller någon annans vårdsituation. Respektera andra så att dina samtal inte stör.

Måltider

På vårdavdelningarna serveras tre större mål varje dag:

  • frukost: kl. 8.00–8.45
  • lunch: kl. 12.30–13.00
  • middag: kl. 16.30–17.00

Kl. 18.00–19.00 serveras kvällsfika. Om du är sängliggande får du kvällsfikan serverad vid din säng. Det finns också möjlighet att köpa mat/fika i cafeterian i sjukhusets huvudentré.

Värdesaker och pengar

Du ansvarar själv för dina värdesaker och pengar under vistelsen på sjukhuset. Vi rekommenderar att du låter dina värdesaker ligga kvar hemma eller ber någon anhörig att ta med dem hem. Om det inte är möjligt finns det en låsbar patientgarderob på ditt rum.

Senast uppdaterad: 2022-03-24 14:02