Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Verksamhetsplan

Mål

Våra insatser ger effekt. Patienten får vård i rimlig tid. Patienten är medaktör. Vi erbjuder en säker och jämlik vård. Vi är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en god arbetsmiljö. Vi har en ekonomi i balans

Västra Götalandsregionen leds av visionen Det goda livet. Det förutsätter en hållbar utveckling, nu och för kommande generationer. Ett övergripande mål är att ställa om vården för att erbjuda en sammanhållen och tillgänglig hälso- och sjukvård med högsta kvalitet och patientsäkerhet. Alla verksamheter inom Västra Götalandsregionen kan göra skillnad när vi tillsammans arbetar med Agenda 2030 och högt satta mål för ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet.

Västra Götalandsregionens styrande dokument

Vision

Det goda livet - tillsammans har vi kraft att förändra

Värdegrund

Varje människa är unik och värdefull. Vi möts med respekt och öppenhet

Uppdrag

Habilitering & Hälsas uppdrag är att ge specialiserad vård och stöd vid en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att förstå omvärlden, kommunicera, höra, se och röra sig.

Mål

  • Våra insatser ger effekt
  • Patienten får vård i rimlig tid
  • Patienten är medaktör
  • Vi erbjuder en säker och jämlik vård
  • Vi är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en god arbetsmiljö
  • Vi har en ekonomi i balans

Verksamhetsplan

Habilitering & Hälsas verksamhetsplan 2023

Delegerings- och arbetsordning

Delegerings- och arbetsordning


Senast uppdaterad: 2023-01-09 11:02