Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nytt nummer av Arbetslust

Publicerad: Uppdaterad:
Omslagsbild tidningen Arbetslust nr 4 2019 - Våga ändra

Årets sista nummer av Arbetslust är här, tidningen med inriktning på människa, hälsa, arbetsmiljö. Temat denna gång är "Våga ändra". Här presenteras några av artiklarna.

Vem skapar vår gemensamma framtid?

Min utgångspunkt är att framtiden är vår att äga. Ingen kommer att på räddande armar bära ut oss, utan det är vi gemensamt som själva kan forma verksamheten så att den kan bedrivas på annat sätt till gagn för de vi är till för. Så skriva Erik Lagersten, förändringsdirektör på VGR, apropå de utmaningar regionen står inför i ett längre perspektiv.

Följeforskning av Nya Regionens Hus

Nu har forskningsprojektet som ska ta reda på hur det blev, eller rättare sagt hur det går, med aktivitetsbaserat arbetssätt i Nya Regionens Hus i Skövde och Göteborg startat. Läs mer i artikeln om vad som görs och planeras.

Återhämtning på schemat

Med schemalagd återhämtning presterar vi bättre och minskar väntetiden för inringarna, berättade cheferna för 1177 på inspirationsdagen ”Tillsammans sänker vi sjuktalen”. Läs mer om hur de gjorde!

Mer ur innehållet

  • Ny Guide för hälso- och arbetsmiljöarbete
  • Arbetsmiljösatsningen 2020
  • Hur har du det på jobbet, kulturdirektör Katti Hoflin
  • Agecap, om att ta tillvara äldres erfarenhet och kompetens i arbetet

Tidningen Arbetslust nr 4 2019 - Våga ändra

Publicerad: