Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fyllda ägghalvor, tre varianter

Fyllda ägghalvor, tre varianter

Gör så här: Hårdkoka äggen. Dela i halvor och plocka ur gulan och lägg i en skål. Mosa ihop med övriga ingredienser i den röra som du önskar göra. Fyll äggvitorna igen och lägg upp på ett fat.

Örtpotpurri

  • Gulor från 6 hårdkokta ägg
  • 2 msk naturell lättyoghurt
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1-2 msk hackade örter efter tycke o smak
  • Salt och peppar

Tapenade

  • Gulor från 6 hårdkokta ägg
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk kapris
  • 2 sardellfiléer
  • ¼ tsk timjan
  • 1 msk citronsaft
  • 2 tsk olivolja
  • 1 tsk dijonsenap
  • Svartpeppar
  • 100 g svarta oliver, hackade

Rökt lax

  • Gulor från 6 hårdkokta ägg
  • 100 g rökt lax
  • 6 msk naturell lättyoghurt
  • 2-3 msk citronsaft
  • 2 tsk dijonsenap
  • Salt och peppar
Senast uppdaterad: 2022-11-22 13:36