Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regionhälsan

Man med barn

Våra verksamheter

Regionhälsan arbetar med regiongemensamma vårdverksamheter, hälsofrämjande nära vård och vårdgivarstöd samt med forskning, utbildning och kunskapsstöd. Se våra verksamheter här.

Jobba hos oss

Välkommen att bli en av oss! I Regionhälsan arbetar många olika professioner inom en rad olika vård- och kunskapsverksamheter. Se våra lediga tjänster som finns ute nu.

Aktuellt från Regionhälsan

  • Sofia Wickstrand Linhem framför SRHR-bussen, foto

    Idag intervjuas SRHR-bussens barnmorska Sofia Wickstrand Linhem av Sveriges radio om bussens verksamhet, som Hälso- och sjukvårdsstyrelsen i juni beslutade att finansiera även under 2022.

  • Kerstin Larsson har lång erfarenhet av arbete för 1177 på telefon.

    I år firar 1177 på telefon tio år som samverkande enhet inom VGR. I Göteborg startades telefonrådgivning redan på 1970-talet.

  • Nu rullar SRHR-bussen ut på sociala medier och parkerar på Instagram.

  • Fotomontage med SRHR-bussen och illustration med text Vad är SRHR? och Hela livet

    Den sexuella och reproduktiva hälsan har stor betydelse för kvinnors allmänna hälsa och är viktig genom hela livet. I en ny rapport lyfts två goda exempel från Regionhälsan på hur vården kan utvecklas inom detta område – SRHR-bussen och webbutbildningen ”Sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter”.