Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bananglasspinnar

Bananglasspinnar

4-8 st

  • 2 bananer
  • 4 glasspinnar, sugrör eller grillpinnar
  • 100 g choklad
  • 2 –3 msk strössel

Gör så här: Skala bananerna och skär dem i halvor eller bitar och trä på grillpinnar eller sugrör. Lägg bananpinnarna på en bricka med bakplåtspapper och ställ i frysen i minst en timme.

Smält chokladen i vattenbad. Doppa eller pensla bananerna med den smälta chokladen och strö på strössel. Servera direkt eller lägg glasspinnarna i frysen en stund till.

Senast uppdaterad: 2023-05-17 12:29