Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Bli leverantör

Västra Götalandsregionens förvaltningar styr behovet av upphandlingar. När Västra Götalandsregionen publicerar upphandlingsdokument kan du och ditt företag vara med och lämna anbud för att kunna ha chans att bli leverantör till oss.

Västra Götalandsregionen tecknar inte avtal med leverantörer som på eget initiativ kontaktar förvaltningar/verksamheter eller koncerninköp i avsikt att marknadsföra sina produkter.

Hämta upphandlingsdokument

För att hämta upphandlingsdokument eller lämna anbud i vårt upphandlingsverktyg behöver du ha ett konto. Detta är kostnadsfritt och skapas första gången du lämnar anbud. Följ länken nedan för att se aktuella upphandlingar.

Hämta upphandlingsdokument och lämna e-anbud

För support, kontakta tendsignsupport@mercell.com

Behovsstyrd upphandling

Koncerninköp genomför upphandlingar på uppdrag av verksamheter i Västra Götalandsregionen. Alla upphandlingar baseras på ett verkligt behov, s.k. ”behovsstyrd upphandling”.

Lagen om offentlig upphandling (LOU) beskriver hur upphandlingar genomförs.  

Välkommen att kontakta oss

Vi värdesätter goda relationer med våra leverantörer och välkomnar nya företag som ännu inte är leverantör till oss. 

 

Senast uppdaterad: 2023-06-14 13:55