Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Sommarjobba på Skaraborgs Sjukhus

Inför varje sommar söker vi vikarier till vår verksamhet.

Du som arbetar som vikarie på sommaren bidrar till att vi kan erbjuda en god och säker vård och du gör det möjligt för våra medarbetare att få ut sin efterlängtade sommarsemester. Att sommarjobba hos oss ger dig möjligheter att utvecklas och att knyta framtida kontakter. Kanske blir ditt sommarvikariat starten på ditt arbetsliv inom specialistsjukvård!

Vi har för tillfället inga aktiva sommarannonser utannonserade, de brukar publiceras på denna sida under november-december. Fram till dess får du gärna kolla på våra andra lediga tjänster.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Sjukhus kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Du kan även läsa mer i presentation om Lön, ersättning och förmåner – det här får du som medarbetare i VGR.

Har du frågor eller funderingar kring hur det är att sommarjobba på Skaraborgs Sjukhus? Hör gärna av dig med din fråga till hrdirekt.skas@vgregion.se

 


Senast uppdaterad: 2023-07-17 14:37