Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vårdgivarnytt - Vårdvalen Rehab och Vårdcentral

Vårdgivarnytt - Vårdvalen Rehab och Vårdcentral är ett nyhetsbrev som skickas ut av Koncernkontoret, enhet Vårdval och fördjupad uppföljning. På den här sidan kan du prenumerera på nyhetsbrevet och läsa tidigare utskick. Här finns också kontaktuppgifter till ansvariga.

Sidhuvud på nyhetsbrevet Vårdgivarnytt - Vårdvalen Rehab och Vårdcentral

 

Vårdgivarnytt skickas ut automatiskt till alla som är verksamhetschef för en rehabenhet eller en vårdcentral. Andra intresserade har möjlighet att prenumerera på nyhetsbrevet, se nedan.

Informationen från Enhet Vårdval och fördjupad uppföljning är prioriterad i nyhetsbrevet, men även annan information där rehabenheterna och/eller vårdcentralerna är målgrupper kan oftast beredas plats. Se kontaktpersoner nedan om du är intresserad av att få med information eller har andra frågor.

Utskick görs i normalfallet på torsdagar i jämna veckor, med uppehåll för sommarsemester och julhelger.

Prenumerera

Skriv in din epostadress och klicka sedan på knappen Prenumerera. Då får du ett mail där du får bekräfta din prenumeration.

Om du inte längre vill ha nyhetsbrevet gör du på samma sätt men väljer då knappen Avprenumerera.

Du måste ange e-postadressen

Lena Zetterberg

Kontakt Vårdval Rehab
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Kristin Moldsvor Birgersson

Kontakt Vårdval Vårdcentral
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Jörgen Andersson

Kommunikatör
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2022-01-13 14:58