Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Flera vägar till UM

Det ska vara enkelt att nå oss på UM.

Via våra e-tjänster på 1177 kan du skicka meddelande, boka tid och förnya preventivmedelsrecept. 

Du kan ringa oss eller boka en telefontid via våra webbsidor.

På grund av Covid-19 är all drop-in fortfarande inställd, men så länge du är symtomfri, kan du alltid komma förbi för att boka tid, hämta kondomer och akut-p-piller. Vi hjälper dig i mån av tid. 

Tänk på att det finns många andra verksamheter som också erbjuder hjälp till unga, se fliken Hjälp hos andra.

Videobesök UM Online

Via UM Online har du möjlighet att träffa barnmorska och kurator/psykolog digitalt, i videobesök. Du hittar lediga tider här.

Ringa

Du kan ringa till oss för både tidsbokning och rådgivning. Tryck här för att hitta telefonnummer till respektive mottagning.

Skicka meddelande

Har du en fråga eller något du vill berätta för oss? Tycker du att det är lättast att skriva? Tryck här för att logga in på 1177 och skicka ett meddelande.

Boka tid via webben

Du kan leta och boka lediga tider via webben, till kurator/psykolog och sjuksköterska/barnmorska. Sök upp din mottagning här och boka en tid.

Förnya ditt recept (1177.se)

På vissa mottagningar kan du förnya ditt recept via 1177.se, se e-tjänster på respektive mottagning. Tryck här för att söka ungdomsmottagningens e-tjänster.

Testa dig för klamydia

Vill du bara testa dig för klamydia? Då kan du beställa provtagnings-set på klamydia.se. Superenkelt! Tryck här för att komma till Klamydia.se.


Senast uppdaterad: 2022-03-09 10:11