Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

LOF - fysioterapeut

Information för dig som bedriver verksamhet enligt lag (1993:1652) om ersättning för fysioterapi (LOF)

Aktuellt

Dialogmöte mellan Koncernkontoret och VGPF
Den 2022-10-12 träffades represtentanter för medlemsföreningen Västra Götalands privata fysioterapeuter (VGPF) och Koncernkontoret för ett dialogmöte. Syftet med dialogmötena är att främja samverkan samt utveckling och är ett forum där Koncernkontoret och representanter för VGPF kan mötas och diskutera avtalsspecifika frågor som rör de vårdgivare som är verksamma enligt Lag om ersättning för fysioterapi (1993:1652) i VGR. Dialogmöten äger rum två gånger per år. Mötesanteckningar finns här

1177 e-tjänster
Som vårdgivare inom LOF finns nu möjlighet att ansluta sig till 1177 e-tjänster. På 1177 e-tjänster finns rutiner och styrdokument, information om hur du startar upp, krav på utbildning innan anslutning, möjlighet att anmäla sig till digitala utbildningar, supportinformation, med mera. Det är du som vårdgivare som själv bygger upp de tjänster som mottagningen erbjuder samt hanterar dess behörigheter.
För frågor och kontakt angående 1177 e-tjänster: 1177etjanster@vgregion.se

Bokstavsutredare ska ge förslag på ny modell för att främja etablering av hälso- och sjukvård i glesbygd
Socialdepartementet tillsätter en utredare som får i uppdrag att ge förslag för att möjliggöra bättre tillgång till hälso- och sjukvård i hela landet genom främjande av etablering i glesbygd. I uppdraget ingår att ge förslag på en ny modell som ska ersätta den nationella taxan.

Vårdgivarnytt - privata vårdgivare IOP - LOF - LOL - LOU

Privera

Länk till information om Privera och Priveraportalen

Samlad information

Här finns samlad information för dig som kommer att bedriva verksamhet enligt LOF

Ändrade förhållanden

Har du bytt mottagningsadress eller bank? Här hittar du information om hur du anmäler in ändringar.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med avtalsansvarig klicka här

Senast uppdaterad: 2022-11-22 15:59