Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kontakta oss

Här finns kontaktuppgifter till oss som arbetar på Dart. Om du är patient eller anhörig tar du kontakt via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. På 1177.se finns bra information om hur du loggar in i e-tjänsterna

Profilbild av Josefin Hansson

Josefin Hansson

Enhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Kontakta mig om du har frågor om verksamheten, om våra utredningar eller om du vill beställa en uppdragsutbildning. Du kan också kontakta mig om det är något du är missnöjd med. Jag är också projektledare för KomIgång online.
Profilbild av Jan Övrevik

Jan Övrevik

Administrativ koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag arbetar med administrationen på Dart, bland annat när det gäller kurser och inköp. Hör av dig till mig om du har frågor om vårt kursutbud eller om du har andra allmänna frågor om Dart.
Profilbild av Sandra Derbring

Sandra Derbring

IT-samordnare
Jag sköter våra olika tekniska hjälpmedel och kommunikationsprogram och har hand om Darts olika digitala resurser och webbplatser. Jag är också med i många av våra projekt och har då ofta hand om de delar som gäller teknik och webb. Du kan kontakta mig om du har frågor kring våra webbplatser eller kring programvaror, appar och tekniska hjälpmedel.
Profilbild av Margret   Buchholz

Margret Buchholz

Specialistarbetsterapeut
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag arbetar med att tillgängliggöra kommunikation och hjälpmedel, till exempel genom att prova ut olika styrsätt. Jag är både kursledare och kursledarutbildare i metoden samtalsmatta. Du kan kontakta mig med frågor om alternativa styrningar av teknik för kommunikation, fjärrkommunikation, vardagsteknik och metoden samtalsmatta.
Profilbild av Gunnel Ivarsson

Gunnel Ivarsson

Arbetsterapeut
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag är patientsamordnare på Dart och du kan kontakta mig om remisser eller patientärenden. Jag arbetar även med att tillgängliggöra kommunikation och hjälpmedel, till exempel genom att prova ut olika styrsätt. Jag är kursledare i metoden samtalsmatta och handleder i TaSSeLs. Du kan kontakta mig om alternativa styrsätt, fjärrkommunikation, vardagsteknik och kognitivt stöd och om samtalsmatta och TaSSeLs.
Profilbild av Lisa Braun

Lisa Braun

Arbetsterapeut
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag arbetar med att tillgängliggöra kommunikation och hjälpmedel, till exempel genom att prova ut olika styrsätt. Du kan kontakta mig med frågor om alternativa styrningar av teknik för kommunikation, fjärrkommunikation, vardagsteknik och kognitivt stöd.
Profilbild av Britt Claesson

Britt Claesson

Specialpedagog
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag handleder i och undervisar om kommunikationsstöd samt ansvarar för AKKtiv kursledarutbildningar. Jag är både kursledare och kursledarutbildare i metoden samtalsmatta. Jag är certifierad för att hålla utbildningar i PODD. Du kan kontakta mej om du har frågor kring AKKtiv kursledarutbildningar, PODD, pekprat, TaSSeLs, teckenspråk, Tecken som stöd, TAKK och samtalsmatta.
Profilbild av Helen Göransson

Helen Göransson

Pedagog
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag arbetar med patienter och utbildning. Jag utbildar i kommunikationsstöd samt utmanande beteende vid kommunikationssvårigheter. Jag är också kursledare i metoden samtalsmatta. Du kan kontakta mig om du har frågor om AKK grundkurs, Kompis handledarutbildning, Samtala med bilder eller utmanande beteende vid kommunikationssvårigheter.
Profilbild av Gunilla Thunberg

Gunilla Thunberg

Logoped
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag samordnar och leder forskning kring AKKtiv och andra kommunikationsstödjande insatser. Kontakta mig om du har frågor kring tidiga kommunikationsinsatser, utmanande beteende vid kommunikationssvårigheter, läs- och skrivinlärning för barn i behov av AKK samt kommunikationsstöd i vårdsituationer. Jag svarar också på frågor om kommunikationsstöd för personer med autism.
Profilbild av Sandra Östberg

Sandra Östberg

Logoped
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag arbetar med patienter, utbildning och i projektet KomIgång Online. Jag handleder i PODD och ansvarar för AKKtiv kursledarutbildningar. Du kan kontakta mej om du har frågor kring KomIgång Online, AKKtiv kursledarutbildningar, PODD, kommunikationsstöd och kommunikativ miljö.
Profilbild av Sebastian Glemme

Sebastian Glemme

Logoped
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag arbetar med patienter och utbildning. Kontakta mig vid frågor om kommunikationsstöd och om du behöver hjälp med att jämföra olika färdiga stora ordförråd med symbolstöd mellan varandra. Detta gäller både högteknologiska och lågteknologiska symbolsystem.
Profilbild av Sofia Wallin

Sofia Wallin

Specialistlogoped
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Jag arbetar med patienter, håller i utbildningar och bedriver forskning. Du kan kontakta mig med frågor som berör språkligt innehåll i kommunikationsanpassningar och främjandet av en kommunikativ miljö. Mitt avhandlingsarbete (pågående) handlar om AKKtiv Kompis i anpassad grundskola och jag svarar även på frågor som berör detta område.
Profilbild av Anna Nilsson

Anna Nilsson

Logoped
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Föräldraledig
Senast uppdaterad: 2024-04-24 11:46