Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

QUEERHÄNG Åmål UM

Bild på en tecknad färgpalett i trä med texten QUEERHÄNG PALETTEN ÅMÅL i versaler och bokstäverna i ordet paletten i regnbågsfärger

”Jag har vågat bli mer öppen om det. Har också hjälpt mej att få mer social kompetens. Vågar prata med okända människor.”

”Caféet har varit en underbar plats där jag kunnat träffa likasinnade och kunnat känna mej trygg med att vara helt öppen med vem jag är. Ganska svårt att förklara betydelsen i det men det är ett viktigt ställe som jag älskar att vara på.”

För dig som är hbtqi-person och mellan 13-20 år. Första onsdagen i varje månad kl 17.30-19 på Ungdomsmottagningen. Har du frågor så ring 010-441 6925 eller skriv ett meddelande via 1177 till oss. Välkomna! Lisa, kurator och Ulrika, barnmorska/sjuksköterska

Kom till oss på Paletten om du har tankar och frågor kring sexuell identitet och/eller könsidentitet. Du får komma oavsett var du bor. Vi ledare har hbtqi-kompetens.

Ni deltagare styr innehållet i träffarna. Vi kan prata, pyssla eller något annat.

Det finns gratis fika.

fyra olika HBTQI-flaggor

Om du vill prata med en kurator/psykolog enskilt om funderingar kring kön och könsidentitet, så är du varmt välkommen att ta kontakt med valfri ungdomsmottagning. När du kommer till oss första gången på ett så kallat nybesök/mottagningssamtal, så ställer vi frågor till dig för att se på vilka sätt vi eller andra kan vara till hjälp för dig. Därefter kan du få träffa samma eller en annan kurator/psykolog under en kortare eller längre tid, beroende på dina behov. Kom till oss med dina frågor, stora som små!

Du är välkommen till vilken mottagning du vill. Du hittar alla kontaktuppgifter här: Hitta mottagning - Ungdomsmottagning (vgregion.se)

Om du har frågor kring mens, vill testa dig för könssjukdomar, få rådgivning kring preventivmedel eller har andra frågor om kroppen, sex och sexualitet, så finns ungdomsmottagningens barnmorskor för dig.

Du är välkommen till vilken mottagning du vill. Du hittar alla kontaktuppgifter här: Hitta mottagning - Ungdomsmottagning (vgregion.se)

Vaddå kön?!

Gruppverksamhet (Göteborg) för dig med funderingar kring kön och könsidentitet.


Senast uppdaterad: 2023-06-27 08:35