Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

ISM-rapporter CHEFiOS

CHEFiOS-projektet syftade till att utveckla kunskap om sambanden mellan organisatoriska förutsättningar för chefskap och verksamhetens arbetsmiljö, hälsa och prestationer i kommunala förvaltningar. Resultaten av projektet var tänkta att kunna omsättas i verksamhetsutveckling och utbildningar för chefer i offentlig förvaltning. Resultatet har därför sammanfattats i en rad ISM-rapporter.

Målgrupp

Målgruppen för dessa rapporter är alla som är intresserade av att, lite mer på djupet,få kunskap om Chefios-projektets perspektiv och metoder, vad vi gjort, hur vi gått till väga och vad vi hittills kommit fram till.

ISM-rapport 12

Chefers rörlighet i offentlig sektor, 2013

ISM-rapport 13

Teknisk rapport från CHEFiOS-projektet, 2013

ISM-rapport 14:1

Denna rapport beskriver CHEFiOS-projektets bakgrund, teoretiska och metodologiska utgångspunkter, instrument för datainsamling och även exempel på resultat. I denna rapport beskrivs fyra av fem delstudier med de ansvariga forskarna som huvudförfattare:

  • Hur har cheferna det?
  • Vad gör cheferna?
  • Hur ser organisationen ut?
  • Hur fungerar verksamheten?

Chefskapets förutsättningar och konsekvenser - slutrapport del 1

ISM-rapport 14:2

I denna rapport fokuseras CHEFiOS-projektets interventionsmodell. Bland annat svarar man på frågan HUR förändringar sker och VAD förändringsarbetet i CHEFiOS interventionerna inriktats på.

Förändringsprocesser och utvärderingar -slutrapport del 2

Senast uppdaterad: 2017-03-07 17:02