Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ungdoms­mottagning Västra Götaland

Träffa UM online

Du kan prata med kurator/psykolog, ställa frågor om kropp, sex och relationer, skaffa preventivmedel och mycket mer. Hitta lediga tider här.

Hitta mottagning

Här kan du hitta alla ungdomsmottagningar i Västra Götaland. Sök i listan A-Ö eller använd fritextrutan. Välj mottagning och få information om e-tjänster, kontaktuppgifter och öppettider.

 

Flera vägar till UM

Det ska vara enkelt att nå oss på UM. På grund av Covid-19 är det just nu lättast via UM Online, telefon och våra e-tjänster. Läs hur du tar kontakt här.

Kille? Prata med oss.

Porr. Kär. Självmord. Ilska. Kondom. Lämnad. Macho. Prickar. Ensam. Lust. Prata med oss!

Vaddå kön? Trans?

Prata med oss om dina funderingar kring kön och könsidentitet. Du kan komma själv eller delta i våra grupper.

Allt mellan lust och ångest. Prata med oss.

Väkommen till ungdomsmottagningarna i Västra Götaland! Vi finns till för dig; kille, tjej och icke-binär, till och med 24 år. Kom till oss och få hjälp med dina frågor om kroppen, sex, relationer och hur du mår. Du kan besöka vilken mottagning du vill. Tryck här och läs mer.

Sexuella övergrepp

Har du blivit utsatt för sexuella övergrepp? Utsatt någon annan? Är du osäker? Det finns hjälp att få. Läs mer här och boka tid.

Börja med preventivmedel?

  • Titta på filmen och fundera över vilken metod som skulle funka för just dig
  • Boka tid hos barnmorska på UM Online eller en fysisk mottagning 

E-tjänster på UM

Via våra e-tjänster på 1177 kan du skicka meddelande, boka tid och på vissa mottagningar även förnya preventivmedelsrecept.

Trygg hos oss

Du som ung ska känna dig trygg i kontakten med oss på ungdomsmottagningen. Här kan du läsa mer om det.