Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

VGR chefsdag 2021

Människor i olika typer av arbetskläder står på ett berg med utsikt mot landksap.

Den 28 oktober arrangeras 2021 års regiongemensamma chefsdag - ett digitalt halvdagsprogram på temat "Tillsammans - för invånarna och demokratin". I år sänds chefsdagen från regionens hus i Göteborg. På den här sidan kommer vi att uppdatera med information allt eftersom.

Program

Boka in kl 9.15-12.00

Program

Talare

Till 2021 års koncerngemensamma chefsdag är två externa talare inbjudna: Emma Frans och Jörgen Jedbratt. I sin programpunkt kommer Jörgen att samtala med VGR:s förändringsdirektör Erik Lagersten.

Andra interna talare är Katti Hoflin, kulturchef och Kristine Rygge, överläkare och VGR:s vaccinationssamordnare. Dagens kulturinslag kommer från Film i Väst och det blir ett samtal med bolagets vd Mikael Fellenius. Vi kommer också att träffa flera chefer från olika förvaltningar när vi gör nedslag i verksamheten runt om i VGR.

Läs mer i programmet.

Emma Frans

Emma Frans är doktor i medicinsk epidemiologi, forskare, vetenskapsskribent, författare och folkbildare. Hon är också demokrati-ambassadör i kommittén Demokratin 100 år och har kallats en av de roligaste svenskarna på Twitter. 

Jörgen Jedbratt

Jörgen Jedbratt är senior partner på Kairos Future, ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag och organisationer att förstå och forma sin framtid. Jörgens arbetar med omvärlds- och framtidsanpassad strategiutveckling i företag, myndigheter och organisationer. Han har stor erfarenhet av scenarioplanering och har författat flera böcker. Jörgen är marknadsekonom och har en MBA (master of business administration) med inriktning mot organisation och ledarskap. 

Att anmäla sig till chefsdagen

Chefsdagen vänder sig till chefer med verksamhetsansvar som omfattar både personal- och ekonomiansvar (V-E-P) och till stabschefer på förvaltningsledningsnivå.

Den här gången behövs ingen föranmälan. Sändningen kommer att vara tillgänglig direkt på den här sidan.

Eventet direkttextas. Har du andra behov, vänligen mejla chefsdagen@vgregion.se senast den 8 oktober eller läs mer på Habilitering och hälsas sida om tolktjänster:

Beställ tolk

Det finns många anledningar att delta på chefsdagen. Du får ett ledningsperspektiv på övergripande mål och aktuella ämnen och djupare kunskap om Västra Götalandsregionen. Deltagare från tidigare år uttrycker att de gått från mötet med starkare vi-känsla, engagemang och nya idéer. Varmt välkommen till en halvdag fylld med inspiration och mycket nätverkande.

Mötesappen

Ladda ner mötesappen och aktivera ”VGR:s chefsdag 2021”. Eventkod: chefsdagvgr

I appen hittar du övergripande information, program och tre frågor som du gärna får svara på senast den 18 oktober.

Så här laddar du ner appen VGR Möten  

Appen ”VGR Möten” är ett verktyg för att alla ska kunna medverka interaktivt under möten och konferenser. Gratisappen finns att ladda ner både för Android och Iphone/Ipad.   

Du hittar den genom att söka på ”VGR Möten” i Google Play eller AppStore  

Instruktion för nedladdning av appen ”VGR Möten”   

  1. Gå till det ställe i din telefon eller läsplatta där du normalt laddar ner appar (Googles Play-butik för Android eller AppStore för Ipone/Ipad).  
  2. Sök på: VGR Möten  
  3. Installera appen och öppna den.  
  4. Sök i appen med eventkoden: chefsdagvgr  

Kontakt chefsdagen

För frågor angående anmälan och registrering:

Skicka e-post till chefsdagen@vgregion.se

Kontaktperson för frågor angående evenemanget:

Niklas Sjöström
Skicka e-post till niklas.sjostrom@vgregion.se

Annakarin Rosengren
Skicka e-post till annakarin.rosengren@vgregion.se

Maria Winther
Skicka e-post till maria.winther@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2021-08-25 16:58