Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Alternativ telefoni Göteborg

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag
8:00 - 16:00

Växeltelefon

Besöksadress

Ekelundsgatan 8
411 18 Göteborg

Vi erbjuder telefonhjälpmedel för personer som har nedsatt hörsel, dövhet eller dövblindhet samt personer som har en funktionsnedsättning som rör tal, röst eller språk. Du kan av/omboka ditt besök via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller någon av våra andra kontaktvägar. Mottagningen har öppet varannan måndag, jämna veckor.

Inför ditt besök

 

Att ta med till besöket

  • Kallelse
  • Legitimation
  • Eventuellt högkostnads- eller frikort

Tolk

Meddela i god tid före besöket om du behöver tolk

 

Betalning och anmälan

Anmäl dig och betala på mottagningen, om du inte har fått ett annat besked i din kallelse. Du får gärna betala med betalkort. Frikort gäller. Är du under 20 år eller över 85 år är besöket avgiftsfritt.
Omboka eller avboka din tid

Vill du omboka eller avboka din tid ska du göra det minst 24 timmar innan avtalad tid för att slippa betala patientavgift. Du kan omboka eller avboka din tid genom att logga in på 1177.se.

1177.se

 

Uteblivet besök

Har du inte lämnat återbud 24 timmar innan avtalad tid får du betala en patientavgift (gäller även om du har frikort eller om besöket var avgiftsfritt).

Kontakta oss på 1177.se

För frågor om vård över nätet är det viktigt med säkerhet. 1177.se har en personlig inloggning där både du och vårdpersonal är identifierade. Dina personuppgifter och information är skyddad. 

Du kan bland annat:

  • Omboka och avboka tid
  • Kontakta din mottagning
  • Skriva egenremiss

1177.se

 

Tack för att du avstår starka dofter 

Cigarettrök, parfym och andra starka dofter ger problem för människor med astma, allergi och överkänslighet

 

Sammanhållen journalföring

När du har kontakt med vården, kan läkaren eller annan vårdpersonal fråga dig om ditt samtycke till att ta del av dina journaluppgifter. Du har rätt att stå utanför sammanhållen journalföring. Då ansvarar du själv för att informera om vad vårdpersonalen behöver veta för att kunna ge dig god och säker vård.

Sammanhållen journalföring på 1177.se

 

Synpunkter

Vi vill gärna veta vad du som patient eller närstående tycker om den vård och service du får. Dina synpunkter eller klagomål är viktiga för oss och hjälper oss att förbättra vår verksamhet. Ibland uppstår missnöje och problem och då vill vi göra vårt bästa för att försöka reda ut problemet.

Lämna synpunkt

 

Vi som arbetar här

Marwa Ben Chaabane
Audionom

Anders Helmer
Ingenjör

Eva Fredriksson
Pedagog

Enhetschef

Övriga kontaktuppgifter

Kontakta oss

Kontakt/avbokning via SMS
0768 - 09 15 32

Texttelefon
0406147172

Bildtelefon:
text-bildtelefoni.vbg.vgr@t-meeting.se 

Växeltelefon
010 - 441 00 00

Senast uppdaterad: 2021-10-20 15:16