Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Sök praktik

Klart att du ska praktisera hos oss! I Västra Götalandsregionen kan du jobba med allt från miljö, utbildning och hälso- och sjukvård till kultur och kommunikationer. Hos oss kan du göra praktik inom till exempel hälso- och sjukvård, regional utveckling och inköp.

Praktik, utbildning och examensarbete inom VGR:s verksamheter

Du kan hitta mer information på följande webbsidor: 

Hittar du inte den verksamhet du är intresserad av i ovan lista så besök respektive förvaltningars webbsidor.

Alla verksamheter i Västra Götalandsregionen

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) kallas de delar av utbildningen där du som student befinner sig i vårdmiljöer i direktkontakt med patienter, närstående och medarbetare samt i laboratoriemiljö. Den verksamhetsförlagda utbildningen för akademiska vårdutbildningar regleras i ett avtal mellan Västra Götalandsregionen och högskolorna. Mer information om din verksamhetsförlagda utbildning får du via din högskola eller ditt universitet.

Studerar du medicin eller omvårdnad inom EU/EES är du välkommen att kontakta våra hälso- och sjukvårdsförvaltningar om möjligheten att göra praktik.

Respektive förvaltning har en HR-funktion som kan besvara personalfrågor.

Alla förvaltningar och bolag i Västra Götalandsregionen


Senast uppdaterad: 2023-03-29 17:28