För högskolestudenter

Studentmedarbetare

Studentmedarbetarskapet vänder sig till dig som utbildar dig inom ekonomi, kommunikation, HR, teknik, juridik, samhällsvetenskap, miljö eller kultur på högskola eller universitet och vill kombinera dina studier med praktiska arbete.

Praktikplats

I Västra Götalandsregionen kan du jobba med allt från miljö, utbildning och hälso- och sjukvård till kultur och kommunikationer. Hos oss kan du göra praktik inom till exempel hälso- och sjukvård, regional utveckling och inköp.

Traineeprogram digitalisering och IT

Nu startar vi ett traineeprogram för dig som vill bli en del av – och växa inom – en av Sveriges största organisationer för digitalisering och IT.

Vår vardag handlar lika mycket om att lösa problem här och nu som att driva omställningen för att möta framtiden. Vill du bli en del av Sveriges största arbetsgivare? Tillsammans gör vi skillnad.

Här kan du söka ditt första jobb, praktikplats eller skriva din examensuppsats.

Följ med projektledaren Hannah en dag på jobbet

Sagt om praktik i VGR

"Jag har praktiserat på ögonavdelningen på Mölndals sjukhus. Specialist-ögonsjuksköterska verkar jätteintressant. Det visste jag inte ens att det fanns innan. Men nu skulle jag kunna tänka mig att jobba med det." - Student på Sjuksköterskeprogrammet

"Att arbeta som studentmedarbetare har hjälpt mig knyta mina akademiska meriter till praktiska erfarenheter. - Student på Masterprogrammet, inriktning kommunikation

Hanna är operationssjuksköterska